Emmaajonsson

+ Mitt inköp från igår

+ så köpte jag två muggar. "Elvis presly och marilyn monroe". Men dom ligger fortfarande i papper och orkar inte ta upp dom Glad

Godmorgon!

Sitter och lyssnar på musik och sminkar mig just nu. ska dra mot nora om ca 1 timme eller nåt. vet inte hur länge vi stannar men blir nog några timmer sen vet jag inte vad jag ska göra. får se, men ha en bra dag så bloggar jag lite senare!  KyssHalloJ!

Idag började jag med att gå i skolan till typ 15.30, och jag är nöjd över skoldan. Den gick rätt sanbbt och aa allt flöt på. Och på sista lektionen så skulle vi skriva ett brev till oss själva som vi ska öppna innan vi går ut 3.an! Skrattande vi gjorde sånt i 7.an också men tappade bort mitt..Obestämd

Iallafall, efterskolan tog jag bussen till stan och där kom mamma och hämta mig och vi drog till marieberg en sväng. Fick med mig lite saker som jag visar imorgon. 

Efter vi var klara där drog vi och åt, och sen gick jag till max och mötte upp min saaaaaknade vän JOSEFINE!  vi gick in på max och satte oss, eller aa hon åt.. men aa vi satt där ett tag och snackade. och sen drog vi mot rynninge och hämta min cykel och cyklade sedan runt lite här och var. drog till ica och köpte dricka och marabou, aa vi hade det rätt chill! 

Men nu är jag hemma och lyssnar på musik och kollar facebook. 

ska nog snart sova, imorgon ska jag med mamma till nora marken!*

PUSSSSSSKyss 

+ Time to let it go

+ So true

                                 

+ Inspration

+ En favorit

Sitter och lyssnar på musik och äter en av mina favvo frukter (Banan) Skrattande Haha. hade bara lust att göra ett inlägg för har ingenting att göra just nu och det är ca en halv timme kvar innan bussen går..  

+ Happy

Godmorgon på er!

Vakna för ca 15 min sen. har hunnit sminka mig, och håller just nu på och plattar håret. Känns som att det kommer blir en bra dag idag.

Känner mig rätt glad och redo för en sista skoldag innan helgen kommer. börjar 11.40 så ska dra mot bussen runt 20 i 11. slutar antingen 14.40 eller 15.40, haha vet faktiskt inte. Efter skolan kommer mamma iallafall och hämtar mig på stan och vi drar vidare mot marieberg och kollar lite snabbt. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. men det tar vi då.

Ha en superbra dag allesammans! SkrattandeKyss

+ GODNATT

+ Felicia

Är hemma hos Felicia just nu och vi sitter och kolla på tv!

*somnar snart* så grymt trött

+ Tattoooo

-

Asså jag är så j*vla sur!

Inget har  varit bra idag. Skolan har varit sååå grymt lång och den gick otroligt långsamt. Min mobil har fuckat totalt. Den stängs typ av HELA TIDEN. så den har jag också haft damp på. Mamma och jag gick till en som kan allt om mobiler och fråga och han ba" håll in den och den samtidigt "och blablabla. Men det funkar ju inte !!

Ja jag är mobil beroende och det är därför jag blir så sur när den inte fungerar.Skrikandes


Aja... 

+ Tippsar stort

OM NI GILLAR 1D SÅ TIPPSAR JAG STORT OM ATT GÅ OCH KOLLA PÅ DEN HÄR FILMEN. DET VAR NÅGOT FEL ELLER NÅGOT SÅ VI FICK TYVÄR INTE SE FILMEN I 3D UTAN DET KAN MAN GÖRA FRÅN OCH MED FREDAG. SÅ VI SKA KANSKE GÅ EN GÅNG TILL MEN FÅR SE!

+

Shiiiiit den var så grymt bra! Vill bara träffa dom igen och när jag kollar på filmen är det helt sjukt när jag tänker att vi faktiskt har sätt dom LIVE   SkrattandeSkrattandeSkrattandeSkrattande

Nästa gång dom kommer till Sverige ska jag fan stå LÄNGST fram!!


Berättar mer imorgon och då kommer också lite bilder.

PUSSS GODNATT