Emmaajonsson

GOD JUL

GOD JUL.

Åhh äntligen är det jul, dock så är jag besviken på snön för det känns inte direkt som julafton.. Men jag är glad ändå. Håller på och fixar mig nu och har nydligen ätit limpa med julskinka, mmmums  fick två julklappar av mamma imorse och det var en maskara vilket jag verkligen behövde för min är snart slut. sen så fick jag en locktång.., det skulle vart en lock/plattång men det var fel så vi ska åka och byta den sen. Vi ska väll dra runt 12 och då åker vi först och byter locktången sen åker vi och hämtar mormor och sedan beger vi oss mot garphyttan! 

 

 

 

23/12

Har snart inte bloggat på en hel månad.. Men har inte haft någon blogglust och har inte heller haft något att skriva om.

Hela praktik perioden såg ungefär desamma ut varje dag. sen var vi tillbaka i skolan och då gick vi efter schemat mån,tis,ons och sen på tordagen så var det julavslutning. Så nu har man jullov vilket är så sjuuukt skönt! Och jag ska försöka att börja blogga igen.

Imorgon är det julafton och jag längtar som faan! I år ska jag fira jul i garphyttan hos min morbror tillsammans med resten av släkten på mammas sida. Dock så stör jag mig väldigt mycket på att det inte är snö, tycker själv att snön gör typ halva julen.. Men om vi har tur så kanske det börjar snöa i natt eller något. 

Upp