Emmaajonsson

ÅHHH BLIR SÅ IRRITERAD

Hej och godmorgon på er!

Igår nära jag hade rast så skulle jag göra ett inlägg med bilder oså ifrån söndags och när jag hade skrivit klart och laggt till typ hälften av bilderna och så skulle jag lägga till en till MEN nene då ska sid helvetet gå tillbaka till börjarn och när jag går tillbaka till "skriv inlägg"  så är inlägget borta. 

jag stör mig så mycket på att FROME inte har skaffat sig en bättre app. Dom har tydligen en men då kan man bara ladda upp 1 bild.
och om man vill ladda upp flera så måste man gå in på internett..  och det suger verkligen!

MÅNDAG 25/11

Godmorgon!Glad

Vet att jag inte bloggat så mycket nu, och aa det beror på att jag inte har så mycket att skriva om. veckorna/veckodagarna ser ungefär lika dana ut just nu. Jag praktiserar, sen typ pluggar eller något liknande.

Helgen var bra, i fredags så bjöd min låtsas mamma över mig och lillasyrran på taco kväll och det var riktigt kul eftersom vi inte träffar dom så ofta.  När jag kom hem så hade min söta tomte köpt cola och djungelvrål till oss, och resten av kvällen spenderades typ framför tv.n Kyss I lördags så kom pappa och hämtade mig runt 1 och sov där tills igår. och igår så åkte jag först med mamma till IKEA och marieberg en lite stund sen så spenderade jag resten av kvällen med felicia.Tungan ute

Det var min helg, nu ska jag fixa mig lite och sen runt kvart över 8 dra mig mot praktiken. 

tjjäääääännna

tjäna tjäna bloggen  emin här asså....  vet ni?????? emma tvingar mig o klippa mig... men jag säger aldrig!!!!! aa  det va allt för idag hööppppp!

känner mig som ett barn igen

ONSDAG

GODMORGON!Glad

Känner mig rätt pigg idag, sen kan det så klart ändras när jag väl kommer till förskolan men aa..

halsen är bättre men börjar bli täpt i näsan..

Igår när jag slutade så drog jag hem och kolla lite på tv och var meningen att jag skulle plugga men vart inte så.. senare runt 21.00 så kom felicia hit och vi satt och kolla på fotbollen, dock så fick vi reda på att det var Paradise hotel idag med så vi avbröt och kollade på det i stället.     ja det var min Tisdag. BABY

Huvudverk, yes!

Hej! Har rast nu, är dock bara 10 min kvar innan jag börjar igen.
Har så grymt ont i huvudet, men har fått en alvedon så jag hoppas att den hjälper. Slutar ju som sagt halv 4 så det är ett tag kvar till dess..

++

Inspo

TISDAG

Godmorgon!Glad

Sitter och lyssnar på musik nu innan jag drar mig mot praktiken. Mår väll sådär, hade riktigt ont i halsen imorse men det börjar lätta lite nu så jag ska nog ta mig igenom den här dagen också.

hörs senKyss

Black and white

Black and White

Då var det måndag igen

Hej!Glad
Kom hem 5 över halv 4 och sen dess har jag suttit i soffan och kollat på one tree hill och nu kollar jag på Ullared.

dagen har väll vart helt okej, märks dock att det är måndag. ++ Att jag tror jag håller på och blir sjuk. Känns som att jag har feber och mina halsmandar är svulna så kan knappt svälja.

Men aa vi får se, det kanske blir bättre. 

Inspo

GodNatt

++

SOLSIDAN! Skrattande

Maria Montazami med vänner

 Tjaaooo, sitter och kollar på ↑ just nu.