Emmaajonsson

skolan

MÅNDAG

Godmorgon!Skrattande


Har nydligen fixar klart mig och ätit frukost osv och sitter just nu och lyssnar på musik innan jag drar mot bussen. 

Ha en bra Måndag allesammans' Kyssnatten utanför ticknet

Har inte så mycket att säga om det, men det var kallt, liten långtråkigt ibland men det var hela klart en upplevelse och sen så var det värt det! Många kanske tycker att man är konstigt som sitter där, men gillar man nån/några så mycket så gör man.

Och vi fick rätt bra platser också så JA jag är nöjd!
Nu äre bara att vänta tills 13 juni 2014!♥★♥★

GODNATT

+ Lycklig

LOVE YOU

Sisthaa! ♥

Morgon promenad

lillasyster fixar

Lillasyster fixare mitt hår (y'

Mot pappsen

Är så sjukt trött, inte sovit på hela natten! Berättar mer om de sen när jag kommer hem, om jag nu har internet. :*

GoodnightKyss

Don´t cry because it´s over. Smile because it happened.

Miss you.

?=)(/&%#"#¤%&/

Har inte haft tid att blogga idag. Det är ju som sagt Torsdag och aa dagen gick väll i en helt okej takt.. Dock så hade jag väldigt ont i huvudet på slutet och var otroligt trött så var lite irriterad på allt och alla men det är skönt att det är över nu.  slutade halv 5 och åkte hem på direkten, eller jag åkte inte utan jag tog en promenad hem med Moa! Tungan ute

Sen när jag kom hem så pluggade jag lite och sen så hade mamma gjort pannkakor så då käkade jag det och nu sitter jag vid datorn och fryset ihjäl. Det är sjukt kallt.. Imorse när jag kollade på termometern så var det -2,5 grader. shiiit!

fast det vart varmare under dagen men det var fortfarande kallt.

jaja nu ska jag sluta klaga. Imorgon är det fredag och jag börjar runt 08.15 sen så slutar jag 15.40 tror jag och då drar jag direkt upp på stan och kollar när Lisafisa ska klippa sig, sen åket jag hem ett tag fixar inför en hel natt på stan.

Så blir att ta fram vinterjackan! Är rätt taggad, men när jag tänker på att jag ska sitta där i ca 9 timmar.. hmm aa vi får se! 

pUssssss Kyss

Hemma

Nu är jag hemma igen. Köpte ingenting förutom en boddy lotion från the boddy shop, sen så fixade vi våran ögonbryn och jag är nöjd. Hon gav bra tipps oså, typ att jag ska plocka där och där och kanske spara ut där och där för att det ska bli bra osv. 
 AA juste sen när vi var typ vid donken så kom Norlie & KKV, Dom var på väg till sitt hotell eftersom att dom ska spela på Ritz ikväll!'

åhhh  Kim Vadenhag är så snygg!


 

Donken

Godmorgon

Hej på er, Onsdag idag och jag ska snart dra upp på stan. Riktigt fint väder ute är det också vilket man oftast bli glad över så jag är på bra humör idag! Skrattande

Bussen går om några minuter så måste skynda mig lite men bloggar ifrån stan sen.
PUSSSSS!Kyss
 

?!?!?!??!!

Felicia drog nyss, vi har kollar på Svenska hollywood fruar tillsammans. Hahah !Skrattande
Sägs typ någon stans att Gunilla ska hoppa av?!?!?!? Förvånad HOPPAS VERKLIGEN ATT DET INTE ÄR SANT. DET ÄR JU HON SOM "GÖR" PROGRAMET! 

Imorgon är det Onsdag och vi är lediga så jag och Lisa ska upp på stan och kolla runt lite, kanske köpa om man hittar något och sen så har vi beställt tid för ögonbryns fix typ, aa men dom ska fixa dom oså. Hoppas att dom är bra och att resultatet blir bra. för mina är kaos just nu.. 

sen vad mer som händer vet jag inte utan det får vi se då. 

Ska typ sova nu, så Godnatt på erKyss